Uw Partner in gebouwentechniek

De nauwe samenwerking tussen Belven en de grote Belgische HVAC-installatiebedrijven is in de loop der jaren een vaste waarde geworden. In quasi alle grote HVAC-projecten vind je Belven-afsluiters terug.

Typische toepassingen waar onze kleppen terug te vinden zijn, zijn onder andere rust- en ziekenhuizen, school- en overheidsgebouwen, kantoren, residentiële gebouwen met gecentraliseerde technieken, zwembaden, enz.

Onze gesprekspartners hierbij zijn zowel de middelgrote en grote installatiebedrijven als de voorschrijvers, de studiebureaus en de architecten.

We willen bewust geen generalist zijn, maar wel een gespecialiseerde partner in kwartslagafsluiters, regelkranen, terugslagkleppen en filters, met medewerkers die een uitgebreide know-how hebben en met een belangrijke stock aan afsluiters in ons hoofdkwartier in Mechelen.

Belven-producten voldoen aan de strengste standaarden. Kwaliteit tegen een correcte prijs is voor ons een tweede natuur geworden.

We luisteren naar onze klanten en leveren wat ze van ons verwachten, op het afgesproken moment en op de afgesproken plaats, zelfs tot op de verdieping waar de werken in uitvoering zijn. 

We streven ernaar om de geprefereerde partner voor afsluiters te blijven, in een competitieve markt, waar minimale levertermijnen en constante prijsdruk de regel zijn.

Techniques de bâtiment
Gerechtsgebouw
Ferrari