CASHCO

cashco

Cashco Inc. is gevestigd in Ellsworth, Kansas, U.S.A. De geschiedenis van het bedrijf startte 100 jaar geleden met de oprichting van de A.W. Cash Company en begon met het creëren van innovatieve drukbeheersingsoplossingen voor de behoeften van de Amerikaanse industrie. Vandaag is Cashco, Inc. uitgegroeid tot een van 's werelds leidinggevende fabrikanten van blanketing ventiel, over- en onderdrukventielen en pilot-operated ontluchtingskleppen die worden gebruikt om de dampruimte en de emissies van opslagtanks te regelen.

In de engineering- en ontwerpmogelijkheden in de Hoppegarten-afdeling, net ten oosten van Berlijn, worden de nieuwste vlam- en ontstekingsdempers op de markt ontwikkeld. Deze nieuwe Duitse productiemogelijkheden stellen Cashco in staat om nieuwe producten met korte levertijden op de Europese markt te ontwerpen en te introduceren.
Belven is voor CASHCO/VCI de exclusieve distributeur voor haar volledige productpakket van Tankbeveiligingsapparatuur, inclusief Blanketing Valves, vlammendovers en Detonatie Arrestors voor België en Luxemburg.

https://www.cashco.com/

cashco