Focus | Nieuws productengamma - CASHCO
Terug naar nieuws & cases
News

Cashco Inc werd 100 jaar geleden in Kansas (U.S.A) opgericht onder de naam A.W. Cash Company en creëerde innovatieve drukcontrole-oplossingen om aan de Amerikaanse industrienoden te voldoen. Vandaag is Cashco Inc, na de jaren 1930 en verscheidene veranderingen te hebben doorstaan, gegroeid tot één van de grootste producenten ter wereld. Het brede gamma bestaat uit blanketing valves, druk- en vacuüm ventielen en piloot gestuurde ventielen, gebruikt om het dampgedeelte en uitstoot gelinkt aan opslagtanks te controleren.

De engineerings- en ontwerpmogelijkheden van Cashco

Dankzij de engineerings- en ontwerpmogelijkheden in het Hoppegarten kantoor, gelegen ten Oosten van Berlijn, werd een innovatief gamma van brand- en ontploffingsstoppers ontwikkeld. Deze productiecapaciteit in Duitsland laat ons toe nieuw ontworpen producten snel te leveren aan de Europese markt.

We geloven er in dat Cashco samen met Belvens 40 jaar lange ervaring in tankopslag een perfecte combinatie vormt om de markt te bedienen met op maat ontworpen oplossingen voor specifieke toepassingen van onze klanten.