Terug naar nieuws & cases
News

In ons streven om ons merk in Europa en de interessante Ierse markt verder te ontwikkelen, hebben we in Liam A Barry (Engineering Supplies) de ideale partner gevonden.

Dit in Cork gevestigde bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk van contacten in het hele land en is een van de toonaangevende leveranciers van industriële apparatuur en engineeringoplossingen op maat in de industrie. Het hele verkoopteam heeft een uitgebreide interne training gekregen over de producten van Belven, zodat ze hun klanten kunnen helpen met eventuele technische vragen. Liam A Barry Engineering Supplies is nu de officiële voorraadhouder voor het gehele assortiment Belven-producten.

Quote van Marc Barry:

"We zijn verheugd om Belven in Ierland te vertegenwoordigen. Het portfolio van Belven biedt ons een assortiment industriële afsluiters van wereldklasse, waarvan de superieure kwaliteit voldoet aan de verwachtingen en eisen van onze klanten. Bovendien komen de waarden en visie van Belven overeen met die van ons, wat voor ons zeer bemoedigend is nu we beginnen aan wat zeker een lange en vruchtbare samenwerking zal worden.”